Smartphone screenprotector

Weet u welke inch afmeting uw toestel heeft?
U kunt dan bestellen via de onderstaande link 'bestellen via inch maat'
 

 
 

Weet u niet welke inch afmeting uw toestel heeft?
Geen probleem.
Via onderstaande link kunt u de afmeting van de screenprotector zelf samenstellen.

 

 


Last van spiegeling/ reflectie of lichtinval op uw smartphone? Onze SmartFolie AntiReflex biedt de absolute oplossing tegen deze problemen. Deze screenprotector is uitermate geschikt voor touchscreen. Niet alleen beschermt de screenpotector tegen lichtinval maar zorgt er ook voor dat uw beeldscherm absoluut kras vrij blijft! De ideale screenprotector voor iedere Smartphone!

 

 

Onze SmartFolie UltraClear screen protector is van hoogwaardig solide Japans fabricaat en gaat alle ongemakken van buitenaf op uw beeldscherm tegen. Deze screenprotector is helder, zijn enige functie is beschermen. De UltraClear screenprotector is een beschermfolie die geen reflecterend effect heeft.

 

 

 

De 3M Vikuiti ARMR-200 screenprotector is opgebouwd uit 5 lagen, hierdoor is uw beeldscherm zeer goed beschermt tegen krassen en reflectie. Aangezien deze een hardere toplaag heeft, werkt hij niet altijd even goed op een touchscreen. Wanneer u in het bezit bent van een smartphone zonder aanraak scherm, en opzoek bent naar de kwaliteit van 3M, is dit voor u de ideale screenprotector.