Gebruiksaanwijzing voor de 'ClickFolie'

Lees deze informatie geheel door voor het aanbrengen van de screenprotector.


Controle: leg de folie over de display, de folie dient aan alle kanten ongeveer 3 mm groter te zijn. Ofwel, de folie lijkt te groot geleverd te zijn.


Reiniging: zorg er voor dat het display en de folie vrij zijn van vingerafdrukken en stofdeeltjes. Gebruik eventueel een vochtig doekje met een neutraal afwasmiddel of verdunde glas-reiniger. Wees hiermee voorzichtig, zorg er voor dat er geen vocht in uw toestel terecht komt.


Belangrijk: zorg ervoor dat bij het aanbrengen van de Screenprotector, de folie absoluut niet knikt. Neem even de tijd om de folie goed te plaatsen. Lees deze instructies vooraf eerst in zijn geheel goed door.

 

Ga als volgt te werk:

Op www.SmartFolie.com staat een demo filmpje waarin u kunt zien hoe u de ClickFolie makkelijk kunt plaatsen.

Belangrijk: De folie heeft twee kanten, een matte en een glimmende kant. De glimmende kant gaat richting uw beeldscherm, de matte kant is naar u - naar buiten - gericht!

Ga met een dubbelgevouwen stukje papier even tussen uw scherm en uw frame om te controleren of er geen vuil tussen zit.

U begint links boven in; plaats de folie in de hoek onder uw frame. Doe hetzelfde links onderin. Ga nu met uw vinders langs de linkerkant en zorg er voor dat de folie volledig onder het frame zit aan de linkerkant.

Voor het gemak: even het papiertje dat u eerder heeft gebruikt tussen de folie en het frame klemmen, deze kant blijft dan goed zitten wanneer u met de andere kant bezig bent.

U doet rechts het zelfde, begin boven aan en werk naar beneden. De zijkanten zijn nu bevestigd. De boven en onderkant krijgt u gemakkelijk op zijn plaats. Even met de vingers er langs en de folie valt op zijn plaats. Door een klein beetje met de folie te schuiven weet u zeker dat deze stevig zit. Doe dit voorzichtig en zorg ervoor dat de folie niet knikt!

U bent klaar, geniet van het resultaat!


www.SmartFolie.com