Klanten Reacties

Wij zouden graag alle klanten bedanken die de moeite hebben genomen om ons een reactie te geven over het gekochte product!

Hoi Denise,

Het is perfect!

Bedankt voor het meedenken.

Heb er vandaag lekker in de tuin kunnen werken.

Met vriendelijke groeten,

Vera M. Beekbergen.

-

Beste Denise

Wat een top product!!!

Zowel de navigatie van mijn vrouw (Toyota yaris) als mijn BMW 

(5.30 i navigatie van 24.5 bij 9.5), zien er weer uit als nieuw.

Hier ben ik echt heel erg blij me.

Vriendelijke groet

Jean.  ’s-Gravendeel.

Mooie service. Top . Grtjs Pierrr

Dag Denise,

Ontvangen en bevestigd. Ik ben hier heel blij mee!!!

Hebben jullie ook folies en cases enz. voor smartphones?

Hg W.Albers

-

Beste mevrouw Lianne,
 
Bedankt voor uw reactie.
Ik heb zojuist de Clickfolie ontvangen en geplaatst. Het is een uitstekend product.
U zal merken dat ik er onmiddellijk ook heb besteld voor mijn gsm en kleine laptop.
 
Perfecte service en kwaliteit. Ik zeg het voort..............!
 
met vriendelijke groeten,
F. D. 

 

-

 

Goedemorgen,  (betreft levering van een click-folie)

Bij deze wil ik u nog even laten weten, dat ik de folie ontvangen heb en inmiddels op het scherm heb bevestigd. 

Het is fantastisch en een echte verademing, Ik heb er nu al spijt van dat ik dit nog eerder gedaan heb. 

I.v.m. afwezigheid vorige week heb ik u dit niet eerder kunnen doorgeveven. 

Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet, 

Kees A.  

 

-

Beste Liane,
De clickfolie vandaag ontvangen. Bedankt. Lijkt te werken. Makkelijk te plaatsen en tevreden met het beeld.
Bedankt!
Vriendelijke groet,
Stans Koning

 

-

Goed advies, de Clickfolie was in een wip geplaatst en het werkt!!!

ik vertel het voort en nogmaals bedankt voor je snelle reactie.

Syl

 

-- 

Hallo Lianne,
Even een aanvulling op de vorige mail,
Er kwam net een postbezorger langs met het verhaal dat ze het pakketje vergeten waren te bezorgen, dus ik heb nu net het pakketje in ontvangst te nemen!
Toen ik het pakketje open had gemaakt en het folie bekeek, zag het er goed stevig en degelijk uit, dus ik moest het folie er gelijk maar voor hebben, na het beeldscherm even schoon gemaakt te hebben met speciaal schoonmaak middel voor flatscreens het folie even af geborsteld met een klein zacht kwastje, het folie tussen de frame van mijn beeldscherm gezet aan de ene kant en met de nagel zachtjes langs de randjes gegaan en ik had hem er binnen 10 seconden op!
Natuurlijk wou ik het gelijk testen dus toen de zon ook maar even scheen gelijk de laptop mee naar buiten genomen, heerlijk om mijn hele beeldscherm te kunnen zien in de volle zon, het is echt een top product!
Mijn probleem was namelijk dat als ik vrije tijd heb het heerlijk vind om spelletjes te spelen, maar aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om buiten in de zon te zitten, maar als ik mijn gaming laptop mee naar buiten nam zag ik niks meer door het glimmende beeldscherm, dus na kort zoeken op SmartFolie gekomen en ClickFolie gekocht, niks geen last met plakken of stofjes, bubbeltjes etc. achter het scherm!
Dus ook voor de gamers onder ons, een prima product, mensen die het zelfde probleem hebben is de ClickFolie zeker aan te raden!
Misschien een leuk idee om dit verhaal mee te nemen in de recensies!
Nogmaals hartelijk dank,
Jeffrey

 

-

Beste Lianne,

Het product is vandaag binnen gekomen, ik ben er erg blij mee! het werkt perfect! Ik zal het zeker aanraden bij mijn vrienden en familie. waarschijnlijk dat ik van de week ook een folie bestel voor mijn IPhone en tomtom. Mijn laptop is voorzien! bedankt. Groetjes, Willem

 

 --

Smartfolie,

Bedankt voor het advies, de snelle service en het uitstekende product. weer een tevreden klant rijker.

Gr. P. van V.

 

--

Hallo Lianne,

Voor op jullie klantenreacties:
Hallo, ik heb enkele tijd geleden een laptop gekocht, deze had een spiegelend beeldscherm. In eerste instantie had ik hier geen problemen mee, mooi zelfs. Na enkele weken begon ik mij hieraan te storen, na een paar maanden irriteerde ik me dood aan dat glimmende scherm. Driftig opzoek gegaan naar een oplossing. Overal waar ik zocht hadden ze alleen maar folies voor op je telefoon of tablet. Ik ben niet zo handig in het plakken van een folie, dit heb ik bewezen op mijn Iphone, dus ik was eigenlijk op zoek naar iets anders..wat precies, dat wist ik niet. Toen ik www.Smartfolie.com tegen kwam, was ik eerst erg verrast van het grote assortiment. Ook voor de laptop hadden ze meerdere screenprotectors. Helemaal gelukkig werd ik van de framefolie. filmpje op de website, super handig. na wat vriendelijke antwoorden over de mail heb ik het product besteld. De volgende ochtend al in huis!! Ik had de avond vrij gehouden voor het bevestigen van de frame folie. totaal niet nodig: de folie zat er ECHT binnen 5 minuten op! Ik heb geen spiegeling en lichtreflectie meer op mijn beeldscherm, precies dat waar ik zo graag van af wilde....! Dit beveel ik iedereen aan die rondloopt met een irritant beeldscherm dat beter als spiegel te gebruiken is.
Vriendelijke medewerkers, goed contact, snelle levering, ZEER GOED PRUDUCT!!!!

 

Nogmaals bedankt! Groetjes Erik van der K

--

 

Beste mevrouw Dekker,

Mijn complimenten voor uw product. Zeer efficiënt, eenvoudig aan te brengen, geen moeilijkheden met stofdeeltjes etc. De frame folie was inderdaad binnen enkele minuten geplaatst. Nogmaals dank, met vriendelijke groet Karel de H. 

--

 

Hallo Lianne,

Nogmaals bedankt voor het advies, de frame folie werkt hartstikke makkelijk, ik had hem er binnen 5 minuten op zitten! het verschil is geweldig, niet verwacht dat zelfs ik, ooit nog blij kon worden van mijn beeldscherm, ik kan het kopen van een laptop nu lekker laten zitten. heerlijk.

--

Beste Smartfolie medewerker,

Onwijs bedankt voor de snelle levering. Ik ben erg tevreden over jullie Smartfolie, hij werkt echt velen malen beter dan verwacht! super!

Groeten, Henk A. 

--

Dag Andre

Wat een verademing. Dit was exact wat ik zocht. Nogmaals dank voor de snelle service

Groetjes
Ineke
--

Andre,

Ik heb het al ontvangen en ben het nu aan het schoonmaken en installeren. Ik laat je later vandaag nog weten of het me bevalt. Super dat het zo snel geregeld was en dat meneer Post het ook zo vroeg bracht, hoef ik niet thuis te blijven ;-)

Je hoort nog van me
Ineke

 ---


Beste mensen,
Hierbij wil ik toch nog even mijn complimenten geven voor jullie product.
Ik heb vorige week smart folie besteld voor mijn laptop, en heb het er dan nu op zitten, ik heb even gewacht tot ik er ruim de tijd voor kon nemen.
Het werkt perfect, geen gespiegel meer.... heerlijk !
Ook de levering was super vlot, prima service !
Bedankt !
Met vriendelijke groet,
LvdLHartelijk dank voor het snelle toesturen van SmartFolie. En het allerbelangrijkste: het werkt prima!

Kan nu met een gerust hart naar het zonnige (!) zuiden afreizen en daar werken op mijn laptop.
Met vriendelijke groet, FiorienDank voor de service. Prima folie, paste perfect op mijn tablet, was makkelijk aan te brengen en sterk genoeg voor mijn pen-tablet. Goed advies. Mvg P.de K.

 

--

 

Bedankt voor het sturen van de HandyFolie, hiermee blijft mijn iPod Touch goed werken! Hartelijk dank voor de service.Met vriendelijke groet,JvO

 

--

 

Hallo,
....want jullie zijn mijn enigste hoop dat ik uberhaupt nog iets met de archos in de zon kan zien.
Hoop spoedig iets te horen maar dat zal wel goed komen. Ik vind jullie contact heel goed met de klanten tot zover dus.....
Alvast bedankt. Groeten AvdW

 

--


Gevonden op het Internet: Herstel van een Garmin 
met complimenten aan Thomas: Drive&Dive / Sir Dive-a-Lot


--

 

Peter B. / Rotterdam (manager transportbedrijf)

Lianne, bedankt voor het advies. We hebben alle Symbols voorzien van de Vikuiti en hebben van een paar klanten die hun handtekening moesten zetten een reactie gekregen in de sfeer van: nieuwe apparatuur? Komt dus uit wat je zei. De navigatiesystemen worden deze week voorzien van het materiaal. Nogmaals dank.

Peter

 

--

 

Dhr. van D. uit Amsterdam ZO

Ik wil u even laten weten dat ik zeer tevreden ben met de Anti Reflex Folie, ik had bij ...... kleine Laptop gekocht een Emachines Laptop 14,1 inch scherm en niet duur prima laptop dat is niet het punt niet, maar waar te laat erg in had was dat het beeldscherm niet ontspiegeld was, prima beeld alleen bij daglicht bijna niet te gebruiken wegens het spiegelend beeld,maar met de folie erop is het gewoon super beeld , misschien leuk om op de website een soort gastenboek te maken met reactie van mensen wat  ze zoal van het product vinden.Met vriendelijke groeten Hr. van D.

 

--

 

W.T. (motorrijder) Vijfhuizen

Hoi SmartFolie, Andre, nog even een stukje terugkoppeling. Was van het weekend in de Ardennen, inclusief bijbehorende plensbuien (echt heftig en lang) en de Streetpilot 2610 met de nieuwe door jou geleverde folie gaf geen krimp, bleef het perfect doen en bleef prima afleesbaar! Ook de touchscreen werkte perfect. Nogmaals dank, met vriendelijke groet, Willem

 

--

 

mw. J. R. te Doetinchem

Hallo Andre,

Nog een laatste reactie, het is geweldig. Kon niet eerder reageren, druk met de kleinkinderen. Maar het spul helpt hoor.

En ik moet morgen naar het centrum en ga zeker langs de fotograaf met jullie site en zal het doorgeven dat het heel erg fijn is om te gebruiken. Nou harstikke bedankt en we zullen het ook doorgeven aan vrienden.

Misschien dat ik binnenkort ook een wat groter stukje bestel voor mijn Nintendo, deze gebruik ik meestal alleen thuis, maar kijk wel even.

Groetjes van J.